"A korábbi rendszer leváltása után a WinDirect-tel a folyamataink leegyszerűsödtek, a vezetői információk naprakészen állnak rendelkezésre a pénzügy, a készletgazdálkodás, és a partnerkapcsolatok vonatkozásában is."
Harasztos Frigyes, ügyvezető, Flaxcom Zrt.
"A WinDirect rendszerrel nagyon meg vagyunk elégedve. Sőt, szinte szeretjük! :)"
Mészáros Tibor, ügyvezető igazgató, Notebooksarok Kft.
"Döntésünket az vezérelte, hogy valamennyi rendszer közül a WinDirect mutatkozott képesnek arra, hogy az alaprendszer beállításait igényeink szerint módosítsa, és az ajánlattevő cégek közül a Commit Kft. mutatott leginkább készséget arra, hogy komolyan foglalkozzon a tevékenységünkből adódó speciális igényekkel."
Baranyai Zsuzsanna, ügyvezető, Inter-Crown Europe Zrt.
"Mivel a tranzakcióink jó része egyedi, ezért a termelés és a készletgazdálkodás mellett számunkra nagyon fontos az ajánlatadás. Ezekre vannak jól kidolgozott megoldásaink a rendszerben, amelyeket hosszú évek óta használunk. A cégcsoport felépítése miatt a rendszert interneten keresztül távolról is használjuk, de a központban már az integrált adatokkal dolgozunk. Úgy szerveztük a rendszert, hogy a könyvelés is kvázi automatikus legyen."
Simó Endréné, gazdasági igazgató, Nagév cégcsoport
"A Commit Kft.-ben egy megbizható, stabil és korrekt partnert ismertünk meg, ajánljuk a munkájukat, vállalatirányítási rendszerüket másoknak is."
Balogh Barna, vezérigazgató, Qualchem Zrt.
"Nagyon elégedettek voltunk a pályázatírás, pályázatkezelési ügyekkel, zökkenőmentes és rugalmas volt az együttműködés."
Farkas Zsófia, projektvezető, Farkas Szerelvénygyártó Kft.
"Nagyon jó volt az együttműködés a pályázatírás, pályázatkezelés területén, minden kézben volt tartva, időben előkészítve számunkra, előre figyelmeztetve az esedékes teendőkre, nem az utolsó pillanatban kellett kapkodni. És ami számunkra a legfontosabb: ezáltal a támogatási összeg is hamar megérkezett."
Wágner Vilmos, ügyvezető, Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft.
"Az először bevezetett készlet modul gyorsan átláthatóvá tette a készletmozgást. A WinDirectet elsősorban a kedvező ár-értékarány miatt, valamint a rugalmassága miatt választottuk. A rendszernek az üzleti szabályokat megvalósító mechanizmusa nyílt forráskódú, melyet mi ki is használunk. Pl.: Különböző védelmek beiktatása a bizonylatok helyes kitöltéséhez, saját formanyomtatványok előállítása, egyedi lekérdezések, listák kimutatások készítése, stb.”
Vargha András, gazdasági igazgató, Diatron MI Zrt.
"Maximálisan elégedettek vagyunk a WinDirect-tel, gyorsan és könnyen kezelhető, ami nekünk kifejezetten fontos a sűrű és sok tételes számlázásnál. Az is nagyon tetszett, hogy sokminden magunktól is megfejthető, kitalálható volt a rendszerben."
Dr. Németh Béla, ügyvezető igazgató, Binéta Vágó- és Csiszolókorong Bt.
"A WinDirect bevezetése óta sokkal átláthatóbb a vállalat szervezeti felépítése. A vállalat üzleti folyamatai teljes mértékben lekövethetők a megrendelés beérkezésétől kezdve – azon keresztül, hogy ki állította ki adott bizonylatot, milyen eszközök, anyagok hagyták el a raktárat – egészen számla kiegyenlítéséig"
Szűcs József, ügyvezető, Tarna Invest Kft.
"Ma már elmondhatjuk, hogy a raktári készlet kezelése, a vezetői döntés-előkészítés lényegesen felgyorsult, és a kezdeti gyerekbetegségek leküzdése után a számunkra oly lényeges bolti kiszolgálás is elérte a kívánt sebességet. Érezzük, hogy még mindig nem használjuk ki teljesen a rendszerben rejlő lehetőségeket, de folyamatosan fejlesztjük tudásunkat és egyre inkább támaszkodunk a WinDirect háttértámogatására.”
Matkó Csaba, üzletfejlesztési igazgató, Modern Alarm Kft.
"Köszönjük a gyors és magas színvonalú megvalósítást és kollégáitok folyamatos segítségét!"
Kovács Attila, gazdasági vezető, Palatinus '94 Kft.
"A felmérés és bevezetés alatt sok problémára, kérdésre fény derült, amit a Commit Kft. tanácsadói, szakemberei mindig segítőkészen oldottak meg. Egyetlen kielégítetlen igényünk sem maradt a rendszerrel kapcsolatban. Rendkívül rugalmas és testre szabható"
Szűcs József, ügyvezető, Tarna Invest Kft.
"A Commit Kft. büszke lehet a programra, mert a multinacionális ERP-k sem tudtak olyan érvet felhozni, amivel le tudták volna cserélni a WinDirect-et. Mi házon belül hozzáfejlesztettünk egy mobil adatgyűjtős megoldást, azzal ellenőrizzük a teljes kiszállítást és gyártást, ami hihetetlen pontos és reklamációmentes. Jelenleg olyan lekérdezéseken dolgozunk, hogy a tulajdonos automatikusan kapjon adatokat az iPhone-jára (iPad-jére), amit ott elemezni is tud."
Kis Zsolt, IT vezető, Gilan Trading Kft.
"A WinDirect-ben rendkívül fontos számunkra annak fejleszthetősége, hiszen mindig adódnak olyan újabb igényeink, amelyeket szeretnénk viszontlátni a rendszerben. Különösen a vezetői információkat és a kontrolling lehetőségeket használjuk ki egyre jobban."
Márton Levente, termelési vezető, Nógrádi Vegyipari Zrt.
"A Commit Kft. banki kontrolling rendszerével nagyon meg voltunk elégedve"
Nagy Attila, IT vezető, BNP Paribas Bank
"Ami számunkra fontos tényező, az egyrészről az integráltság, másrészt pedig a nyíltság. Nálunk van belső informatika is, és a rendszer istápolása, bizonyos változtatások eszközölése a WinDirecttel könnyebb számunkra, saját magunk is el tudunk bizonyos dolgokat végezni. Természetesen a Commit Kft. szaktudására emellett is támaszkodunk, tőlük mindig megkapjuk a megfelelő segítséget."
Simó Endréné, gazdasági igazgató, Nagév cégcsoport
"A WinDirect-et használjátok? Mázlisták, az egy k* jó rendszer!"
ismeretlen látogató a Construma Expo-n
"2013. évben vezettük be a WinDirect rendszert, ügyfeleink részére könyvelési szolgáltatás céljával, és hozzájuk kihelyezhető analitikus modulokkal. Főleg az informatikai csapat találta meg egymással nagyon jól a közös hangot - sikerült megoldani, amit más rendszerrel nem tudtunk elérni, hogy közös adattörzsek, változtatások egyben kezelhetők legyenek, ne ügyfelenként, külön-külön kelljen elvégezni"
Wágner Vilmos, ügyvezető, Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft.
"2013-ban vezettük be a WinDirect rendszert, legnagyobb segítséget nekünk a széleskörű visszakereshetőségben, követhetőségben, adatrögzítési lehetőségekben jelenti, és értékeljük, hogy kérdés, kérés esetén mindig lehet számítani a Commit-ra"
Farkas Zsófia, projektvezető, Farkas Szerelvénygyártó Kft.
"Távhőszolgáltató cégként havonta tömegesen számláztunk, egy nap alatt akár 2000 számlát is, nem beszélve ezek könyveléséről. A WinDirect közmű modulja segítségével ez a nagyon bonyolult feltételrendszerekkel működő tömeges számlázás egyszerű rutinfeladattá változott, könyvelési téren ugyancsak támaszkodhatunk a WinDirect-re."
Csipak Ferencné, gazdasági vezető, Tatai Távhőszolgáltató Kft.
"A Commit Kft. munkatársaira a különféle igények megvalósításában és tanácsadásban is nyugodt szívvel támaszkodhatunk. Számos új kimutatást, listát és kontrolling felületet készíttettünk velük, gyakorlatilag nem tudtunk megoldhatatlan feladványt prezentálni."
Márton Levente, termelési vezető, Nógrádi Vegyipari Zrt.
"Cégünk külföldi felvásárlása miatt kénytelenek voltunk a megadott ERP rendszert bevezetni a WinDirect helyett. A WinDirect-tel elégedettek voltunk, jól kiszolgálta a cég üzleti folyamatait. Köszönjük a WinDirect és a Commit Kft. együttműködését, különösen kollégáik nagyszerű szakmai és emberi hozzáállását."
Kajtár Dezső, gazdasági vezető, Szórádi Kft.
"A tanácsadók felkészülten, megfelelő szakmai színvonalon látták el feladataikat. Segítőkészen, rugalmasan, illetve megbízhatóan végezték munkájukat. Ügyfélközpontú hozzáállásukkal hozzájárultak dolgozóink elégedettségéhez is."
Simó Endréné, gazdasági igazgató, Nagév cégcsoport
"A WinDirect ERP rendelkezik azokkal a modul elemekkel és funkciókkal, amely a döntéshozáshoz szükséges adatokat csoportokba rendszerezi és pontos információt nyújt a vállalat állapotáról/helyzetéről, ezáltal kiszolgálva a döntéshozóink számára szükséges információk strukturálását"
Farkas István, ügyvezető igazgató, Farkas Szerelvénygyártó Kft.
"Ajánljuk másoknak is a WinDirect rendszert, akik átláthatóbbá és megbízhatóbbá akarják tenni a saját működésüket, és nem utolsósorban jövőképük, fejlődési, fejlesztési kilátásaik is vannak."
Márton Levente, termelési vezető, Nógrádi Vegyipari Zrt.
"A WinDirect gyors, megbízható rendszer, a mögötte felsorakozó Support pedig rendkívüli gyorsasággal oldja meg az esetleges hibákat, illetve kisebb újításokat és módosításokat. A Tarna Invest Kft. büszke arra, hogy a magyar tulajdonú Commit Kft. szoftverét használja közel 10 éve teljes megelégedéssel."
Szűcs József, ügyvezető, Tarna Invest Kft.
"Összefoglalva nyilatkozhatjuk, hogy a modulok (a szükséges aktualizálások, frissítések végrehajtása és az egyedi lekérdezések, vezetői kiértékelést támogató automatikus elemzési funkciók kiépítése után) mindenben az elvárásaink szerint működtek. További fejlesztésekben gondolkodunk a raktárkezelés, számlázás és vezetői támogató funkciókban, és úgy tűnik, távol vannak még a rendszer korlátai"
Matkó Csaba, üzletfejlesztési igazgató, Modern Alarm Kft.
"Volt már rá példa, hogy később is integráltunk az egyébként számunkra is komplex rendszerből bizonyos elemeket, így amikor új gyárat nyitottunk, annak menedzselését is a WinDirect rendszerre bíztuk, mivel elégedettek voltunk az addigi működésével."
Simó Endréné, gazdasági igazgató, Nagév cégcsoport
"Biztosak vagyunk benne, hogy több rosszabb döntést hoztunk volna, ha nem a WinDirect rendszert használjuk. Ami a rendszeren múlt azt szolgáltatta, az adatokat, összefüggéseket nagyon jól ki lehet hozni belőle."
Balogh Barna, vezérigazgató, Qualchem Zrt.
"Látjuk, hogy a WinDirect rendkívül fejlett a piacon, a kor követelményeinek megfelel, és rengeteg olyan gyakorlati lehetőséget ad számunkra, amelyeket jelenleg még nem, vagy nem teljes mértékben használunk ki. De folyamatosan törekszünk arra, ha már egy ilyen rendszerünk van, éljünk is a felkínált lehetőségeivel!"
Márton Levente, termelési vezető, Nógrádi Vegyipari Zrt.
"A Commit Kft. a szerződésben vállalt szolgáltatásait minden esetben elvégezte, a vállalt kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. A tanácsadók felkészülten, megfelelő szakmai színvonalon látták el feladataikat. Segítőkészen, rugalmasan, illetve megbízhatóan végezték munkájukat. Ügyfélközpontú hozzállásukkal hozzájárultak dolgozóink elégedettségéhez is."
Farkas István, ügyvezető igazgató, Farkas Szerelvénygyártó Kft.
"Optimistán, pozitív hozzáállással gyakorlatilag visszahozták a régebben megnyert pályázatunkat a sírból. Az anyagok előkészítésével mindig egy lépéssel a közreműködő szervezet előtt jártak, minden úgy történt, ahogy prognosztizálták."
Kovács Mihály, ügyvezető, Niketrans Targonca Kft.
"A Commit-ot a szerződéseket minden esetben betartó, megbízható partnerként értékeljük. Úgy érezzük, a rendszer segítségével átláthatóbb lett a működésünk, precízebb a gyártásunk, jobban tudjuk kontrollálni, hogy merre tartunk."
Márton Levente, termelési vezető, Nógrádi Vegyipari Zrt.
"Ha egyre felhívhatom a jövőbeni WinDirect felhasználók figyelmét, akkor az a bevezetés fontossága lenne. Fontos, hogy szervezzenek rá először házon belül a bevezetésre, szánjanak erre megfelelő időt, belső vezető személyek munkáját. Legyenek tisztában a saját folyamataikkal, adataikkal, összefüggéseikkel, felelősséggel, aztán adják át a bevezető cégnek az információt. Így a bevezetés hatékonyabb és sikeres lesz."
Simó Endréné, gazdasági igazgató, Nagév cégcsoport
"A Pollák szoftverstúdió összeállt egy magyar vállalat irányítási rendszereket fejlesztő céggel a Commit-tal így nekik is van egy külön integrált rendszerük nyomdák számára egy ún. WinDirect alapú rendszerbe ágyazva. Nekem ez tetszett a legjobban, jófejek segítőkészek és szinte minden hülyeséget meg lehet valósítani a programban amit éppen kitalálsz."
ismeretlen kommentelő a magyarnyomdasz.hu fórumán