A GINOP 3.2.1. "Modern Vállalkozások programja" arra hivatott, hogy a kis- és középvállalkozások szemléletformálásával segítse az informatikai eszközök és módszerek bevezetését.

A programban a Commit Kft. is regisztrált szállító

Előnye az ingyenes programon való részvételnek, hogy a rövidesen kiírásra kerülő, ERP rendszer bevezetésére szolgáló GINOP 3.2.2. "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázaton a programon résztvevők nagyobb támogatási arányt, kedvezőbb feltételeket nyerhetnek el!

Mindezt hogyan?

Mit jelent ez a gyakorlatban?

 • A GINOP 3.2.1. "Modern Vállalkozások programjában" ingyenes a részvétel, a programban résztvevők számára, akik a pályázaton kívül, máris szeretnék elkezdeni a vállalatirányítási rendszer bevezetését, a WinDirect teljes licencdíjából 12% kedvezményt adunk!
 • Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.
 • Vagyis aki ebben a programban részt vett, és ezen túl beadja a GINOP 3.2.2. "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázatot, az alábbi előnyökre tesz szert:
  • A 35% vissza nem térítendő támogatás helyett 40% vissza nem térítendő támogatást nyer!
  • Az 50% visszatérítendő támogatás helyett 55%-t igényelhet, vagyis csak 5% önerő szükséges!

 

Ha Ön a Modern Vállalkozások programjában regisztrált tagként a többlettámogatásra igényt tart, ez esetben fontos, hogy az ezt biztosító voucher-t megigényelje a felületen keresztül, mert ez a feltétele annak, hogy Ön +5% támogatást nyerjen el.

Az alábbi rövid lépéssorozatot szükséges végrehajtani:

 1. Lépjen be a regisztrált fiókjába a http://www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon.
 2. Keresse meg a WinDirect rendszer adatlapját, amit itt talál: http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/termek.html?id=117
 3. Nyomja meg az ott található "Igénylem a vouchert" gombot (lehetséges, hogy a gomb felirata a közeljövőben változik valamelyest)
 4. A Commit Kft. beregisztrálja a beérkezett vouchereket, mint pályázatra várókat, innentől lesz Ön jogosult a pályázaton a +5% többlettámogatásra.

FONTOS! Ha Ön nem hajtja végre a fent leírt lépéseket, nem igényel vouchert, a pályázaton nem fogja tudni a +5% többlettámogatást megigényelni!

A fenti rövid lépéssorozattal nem kell kivárni a pályázat megnyitását, ez bármikor, akár most is megtehető. Ha egyszer megtörtént, onnantól már nem kell foglalkozni vele többet, onnantól Ön már be van regisztrálva, hogy (sikeres) pályázat esetén megkapja a +5% többlettámogatást.

 

Ismerje meg Ön is a www.vallalkozzdigitalisan.hu programját és regisztráljon, hogy ezáltal kedvezményekben részesüljön a WinDirect rendszer bevezetéséből és a GINOP 3.2.2 "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázaton!

WinDirect vállalatirányítási rendszer moduljairól, funkcióiról, lehetőségeiről a WinDirect honlapján tájékozódhat.

Érdeklődés esetén elérhetőségeinken várjuk a jelentkezését.

 

 

Ha nem pályázatban gondolkodik - szoftverlízing konstrukció

 • A mai likviditáshiányos időszakban biztosabb és azonnal kézzelfogható eredményt nyújt!
 • 0% önerőből, azonnal meg tudják kezdeni a rendszer bevezetését és használatbavételét!
 • A bérleti díj 100%-ban elszámolható, ezáltal csökkennek az adóterhek!
 • Kedvező lízingdíj konstrukciók, alacsony havidíjak!
 • Előre kiszámítható költségek a futamidő végéig!
 • Megőrizheti likviditását, hitelképességét!

A szoftverlízing konstrukcióval nagyjából egy új munkatárs havi bérköltségéért alkalmazásba vehetik a WinDirect rendszert! A WinDirect pedig maga a tökéletes új kolléga, hiszen mindig rendelkezésre áll, nem megy szabadságra, teherbíró, megbízható, tanulékony, precíz!

 

A Commit Kft. pályázatai:

csaladbarat munkahely commit kft
A Commit Kft. a 2017-es évben is elnyerte a "Családbarát munkahely" minősítést!
csaladbarat munkahely commit kft
A Commit Kft. a 2016-os évben is elnyerte a "Családbarát munkahely" minősítést!
csaladbarat munkahely commit kft
A Commit Kft. a 2014-es évben elnyerte a "Családbarát munkahely" minősítést!
szechenyi2020
A Commit Kft. (2030 Érd, Balatoni út 53.) KMOP 1.2.1./B pályázat keretében komplex beruházás, kapacitás, szolgáltatási lehetőségek növélése címmel 18.190.000 Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

 

ujszechenyi
A Commit Kft. (2030 Érd, Balatoni út 53.) KMOP-2009-1.1.4. pályázat keretében, Flexible Document and Content Management Desk (FDCMD) eszköz fejlesztése, valamint a WinDirect vállalatirányítási rendszerhez való integrálása címmel 21.555.000 Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

 

umft
A Commit Kft. (2030 Érd, Balatoni út 53.) KMOP-2008-1.1.4. pályázat keretében, A WinDirect vállalatirányítási rendszer kiterjesztése a mobilitás, többrétű üzenetkezelés, a webáruházak, és a multidimenziós mennyiségi egységek kezelése irányába címmel 25.235.525 Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával. A pályázatban a közreműködő szervezet a MAG Zrt, míg az irányító hatóság a Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága volt. A projekt során sikeresen továbbfejlesztettük WinDirect vállalatirányítási rendszerünket többek közt a mobil alkalmazások, webáruházak és a multi dimenziós mennyiségi egységek kezelésének területén.

 

umft
A Commit Kft. (2030 Érd, Balatoni út 53.) KMOP-2008-1.2.7. pályázat keretében, Informatikai fejlesztés a Commit Kft-nél címmel 6.184.500 Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.