Mottó:

Keres egy megbízható fejlesztő céget? Vannak ötletei, de nincs aki kiváló minőségben megvalósítsa? Rendszerezni kellene azt a rengeteg adatot, amely körülveszi a vállalkozását?

 

Cégünk alaptevékenysége a szoftverfejlesztés. A mai legmodernebb technológiákat és módszereket alkalmazzuk. Számíthatnak ránk a mobil-, web alapú-, adatbázis-, ERP-, és bármilyen egyedi fejlesztések területén.

 

Az együttműködés széles skálájú, a specifikáció-készítéstől, a programozáson át, a tesztelés, dokumentáció-készítésen keresztül az oktatásokig kiterjed. Cégünk a fejlesztője az ERP piacon ma is egyedinek és különlegesnek számító WinDirect vállalatirányítási rendszernek.

 

Fejlesztési referenciáink között szerepel sok magyar megvalósítás mellett számos nemzetközi vállalat és szervezet különböző területekre fejlesztett szoftvere, mint pl. a japán Tateyama, a BNP-Dresdner Bank, a BNP-Paribas Bank, IAAF (Nemzetközi Atlétikai Szövetség), DHL, BDO-Consulting, stb.

 

Számíthat ránk technológiai fejlesztések, kliens-szerveres megoldások mellett a legkomolyabba adatbázisok tervezésében, implementálásában is.

 

Megbízhatóak vagyunk és nem ijedünk meg a nagy és komplex feladatoktól, elméletileg és gyakorlatilag képzett szakembereink hivatásukhoz híven megbirkóztak számos egyedi, "testreszabott" szoftverek fejlesztésével és várjuk a további kihívásokat. Cégünk a kutatás-fejlesztés (K+F)  területén is jártas, számos ilyen irányú pályázat van a hátunk mögött.

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!