Együttműködő partnereink:

 

First Businesspost 1stbp
First Businesspost Kft. Budapest

E-számla szolgáltatás. E-számla küldés, fogadás, hitelesítés, tárolás. A megoldás alkalmazása nem jelent semmiféle fejlesztést a vállalatirányítási rendszerben, és a First Businesspost megoldás telepítése sem jár beruházási költséggel.

 

Bilance
Bilance Könyvelő és Adótanácsadó Kft. Komárom, Győr, Budapest

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, jogi szolgáltatások, transzferár, outsourcing, adminisztráció, székhelyszolgáltatás.
A WinDirect rendszer segítségével távkönyvelési szolgáltatást is képes nyújtani ügyfelei részére, ügyfélhez kihelyezett számlázási modullal.

 

Blue System
Blue System Kft. Szombathely
Alaptevékenysége a nagyvállalati egyedi igényeket is kiszolgálni képes komplex humáninformatikai rendszerfejlesztés, bevezetés és az ehhez kapcsolódó terméktámogatás. A rendszer alkalmas a WinDirect vállalatirányítási valamint több beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerrel történő integrációra. Ezzel megvalósulhat a vállalat egész tevékenységét lefedő integrált informatikai támogatás. Ezt a tevékenységet a cég alapítása óta 17 éve gyakorolja.
Másik fő tevékenysége az Adatmegőrző online adatmentési szolgáltatás mely leveszi a felhasználó válláról a napi adatmentés gondját. Az elmentett adatokat a lehető legnagyobb biztonságban titkosítva, tömörítve, földrajzilag két távoli helyen őrzi.

 

Hunet
Hunet Kft. Budapest
A Hunet Kft 1995 óta nyújt rendszergazda szolgáltatást budapesti és környéki vállalkozásoknak.
Egyéb tevékenységek: hardver és szoftver beszerzés, értékesítés és internet szolgáltatások széles köre: domain regisztráció, web tárhely biztosítása, email fiókok nyújtása.

 

Innotransz
Innotransz Kft. Budapest
Vállalkozási környezetvédelmi tevékenység támogatása. Környezetmenedzsment (ISO 14001 szerinti),
minőségmenedzsment (ISO 9001 szerinti),
biztonságmenedzsment (ISO 18000 szerinti) témákkal foglalkozik. Környezetgazdálkodási Információs Rendszer szoftver fejlesztése és forgalmazása. Integrált menedzsment rendszerek megvalósítása, továbbá menedzsment ismeretek oktatása, tréningekkel.

 

Pollák Szoftver Stúdió
Pollák Szoftver Stúdió Budapest
Fő tevékenységi terület a nyomdaipari szoftverfejlesztés, állatorvosi rendelők részére szoftverek készítése. Több éve foglalkoznak a Reproart Infó nyomdaipari hirdető újság nyomdai előkészítésével valamint több ügyfelüknek készítenek hirdetést, szórólapokat, egyéb nyomdai kiadványokat.

 

Soft Consulting Babér
Soft Consulting Hungary Zrt. Budapest
A Soft Consulting Hungary Zrt. a BaBér bérügyviteli programrendszer fejlesztője, 1998-ban alakult. A cég alapítói korábbi évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva hozták létre a BaBér programot, azzal a céllal, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységeket.