Mottó:

Nem akar szervervásárlásra komoly beruházást eszközölni? Nem biztos benne, hogy ki tudná választani az ideális hardver és szoftver eszközöket? Nincs megfelelő környezete és erőforrása a szerver elhelyezésére és a működés biztosítására? Meg akarja spórolni ezeknek a szétaprózódó költségeit és felelősségeit?

 

Mi biztosítani tudjuk Önnek a szoftver üzemeltetését a hosting szolgáltatáson keresztül. Önnek semmit nem kell tennie, mindössze az internetes hálózaton keresztül elérheti a szerverparkban elhelyezett központi szervert és az adatait, és máris dolgozhat a szoftverrel. A szerver elhelyezést, a szükséges szoftvereket (operációs rendszer, SQL adatbázis-kezelő, stb.), frissítéseket, monitorozást bízza ránk, ezt mi mind intézzük. Ne aggódjon az adatbiztonság miatt, a rendszer kódolva, tömörítve, digitális aláírással ellátva szolgáltatja az adatokat, ami garancia a biztonságra. Adatai felett csak és kizárólag Ön rendelkezik.

 

Szolgáltatáscsomagunk az alábbiakat tartalmazza. Természetesen az Önök szempontjai és igényei szerint egyedi variációk is összeállíthatók.

 

  • Szükséges szoftverek (virtuális gép, operációs rendszer, adatbázis-kezelő, stb.) telepítése
  • Szerverparkban való elhelyezés
  • Távoli elérés biztosítása
  • Problémabejelentések és instrukciók fogadása és ellátása
  • Készenlét munkanapokon

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!