Mottó:

Van az Önök cégénél informatikai rendszergazda? Ha nincs, akkor a WinDirect ERP rendszer üzemeltetése biztosan nincs megoldva vállalatánál.
Ha van informatikai rendszergazdája, rendelkezik-e ő megfelelő WinDirect háttérismerettel és alapos adatbázis-kezelő ismerettel? Ha nem, akkor a WinDirect ERP rendszer üzemeltetése biztosan nincs megoldva vállalatánál.

 

Márpedig az ERP üzemeltetés igen fontos kérdés.
Ugye nem keveri a WinDirect supportot a WinDirect üzemeltetéssel? Két különböző dologról van ugyanis szó. A support a felhasználók munkáját hivatott támogatni, az esetleges új igényeket hivatott megoldani. Az üzemeltetés pedig a háttérmunkát látja el, hogy a WinDirect rendszer normálisan működjön, az adatai mentve legyenek, a változások át legyenek vezetve.

 

Ha nyugodtan szeretne aludni, akkor gondolnia kell a napi zavartalan munka, adatainak biztonsága, a változások átvezetése ellátására. Hiszen a jelenlegi szakembergárdája nem képzett e tevékenységek korrekt ellátására.
Egy ilyen komplex ERP rendszert, mint a WinDirect, szükséges korrektül üzemeltetni. Mi át tudjuk vállalni Önöktől a WinDirect üzemeltetését, hiszen nekünk megvan hozzá a szükséges hátterünk és szakembereink.

 

Szolgáltatáscsomagunk az alábbiakat tartalmazza. Természetesen az Önök szempontjai és igényei szerint egyedi variációk is összeállíthatók.

 

  • Készenlét munkanapokon
  • WinDirect szerver oldallal kapcsolatos feladatok (adatbázis mentések, naplók átnézése és elemzése, script compilálás, üzenetek kezelése és időszakonkénti törlése, automatizmusok figyelése, userek definiálása, megszüntetése, csoportosítása a felhasználói instrukciók szerint, jogosultságok kezelése, gyakorló WinDirect üzemetetése, cache-ek időnkénti frissítése, verzióváltás esetén a biztonsági mentések, visszaállítható állapot létrehozása, stb.)
  • WinDirect klienssel kapcsolatos feladatok (szerver gépen egy kliens futtatási lehetőség, instrukciók az üzemeltetés során a többi kliens gépnek - beállítások, local, dátum-, pénznem-, számformátumok -, stb. )
  • SQL adatbázis-kezelővel kapcsolatos feladatok (időszakonkénti frissítések, mentések, adatbázis ellenőrzések - konzisztencia, checkdb, statisztikák - , login-ok kezelése, stb.)
  • Kapcsolattartás a folyó ügyeket érintően
  • Szolgáltatási napló vezetése
  • A WinDirect környezetének rendszeres szoftveres tesztelése

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!