Mottó:

Aki nincs az interneten, nem is létezik!” - mondja a modern kor közmondása. Való igaz, a jelenkor (és a jövő) leghatékonyabb kapcsolatteremtési és értékesítési csatornájává az internet vált. De nem elég az internetes jelenlét - ha Ön olyan termékeket árul, amelyek online megrendelésre alkalmasak, ma már nem hagyhatja ki ezt a csatornát, különben üzletet veszít.

 

Mi elkészítjük webáruházát, hogy közvetlenül az interneten keresztül is informálódhassanak a vevők a termékeiről, és rögtön meg is rendelhessék azt.

 

A webáruház nem csak egy statikus állapot, azt működtetni is kell. Ha Ön nem akar ezzel foglalkozni, inkább a napi munkára, a cégük értékteremtő, profitszerző tevékenységére koncentrálna, mi vállalni tudjuk a webáruház működtetését, frissítését az Öntől kapott utasítások és információk alapján.

 

 

A webáruházon keresztül érkezett rendeléseket fel is kell dolgozni, nagyobb arányban ez már megterhelő manuális munka lenne. Automatizált lehet a folyamat, ha a rendelési és számlázási adatok automatikusan bekerülnének a számlázó/készletező szoftverbe, és integráltan zajlana tovább a kiszolgálási folyamat. A kapcsolat fordítva is igaz, hatékonyabbá teszi a munkát és naprakésszé az internetes jelenlétet, ha a szoftverben rögzített módosítások (árváltoztatás, akciók, új termék, termék megszűnése, stb.) rögtön a webáruház adatait is frissítenék. Mi meg tudjuk oldani, hogy webáruházunkat integráljuk az Önök szoftverrendszerével.
Sőt, ha a WinDirect vállalatirányítási rendszerünket használja a készletezési, számlázási célokra, akkor az integráció nem kerül Önnek semmibe, hiszen a WinDirect-tel alapértelmezetten integráljuk a webáruházat!

Ha a honlapja frissítéseivel, karbantartásával sem akar foglalkozni, ezt is nyugodt szívvel ránk bízhatja, az Öntől kapott utasítások és információk alapján mi elvégezzük. Szolgáltatáscsomagunk az alábbiakat tartalmazza. Természetesen az Önök szempontjai és igényei szerint egyedi variációk is összeállíthatók.

 

  • Webáruház létrehozás
  • Webáruház integráció szoftverrendszerrel (ha a WinDirect számlázását és készletkezelését használja, ez Önnek nem kerül semmibe!)
  • Webáruház működtetés

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!