Mottó:

Tudja Ön, hogy mennyi energia elmegy arra, hogy a különböző szoftveres szigetrendszerek adatbázisai között szinkronitás legyen? Hogy egy változás átvezetődjön mindenhol? Hogy egy új adat megfelelő módon bekerüljön minden érintett területre?
Bízza cégünkre. Mi értjük a módját!

 

Az informatikai feladatok egyik legnehezebb területe az integrációs téma. Az egyes részrendszerek egymástól független működése egy dolog, de ezek összeépítése legalábbis adat oldalról mindig egy nagy kihívás. Lényegében az emberi munka- és hibalehetőség csökkentése, az automatizálás, a kvázi-integrált eredmény elérése a cél. A cél eléréséhez a részrendszereknek online, vagy offline kommunikálniuk kell. A kommunikáció módja függ az adott részrendszer képességétől, technológiájától. Az adatok típusai, struktúrája, beazonosítása, nyelvezete, karakterkészlete mind-mind – első vetületben - egyszerűnek tűnő feladat, de olykor komoly konverziós eljárásokkal lehet csak minőségi eredményt elérni.

 

Mikor keressen bennünket integrációs feladattal?

 

  • Ha valamely termelő gépe, digitális mérlege, vagy bármely eszköze képes adatot szolgáltatni és azt szeretné feldolgozni, vagy más rendszer felé eljuttatni
  • Ha az egyik részrendszerében keletkező adatot szeretne a másik részrendszerbe eljuttatni (vagy viszont) emberi beavatkozás nélkül (pl. bérszámfejtő rendszer, banki terminál, ERP rendszer, CRM rendszer, stb.)
  • Ha a webáruházát, dinamikus web-es felületét szeretné oda-vissza összekapcsolni egy vállalatirányítási, vagy  CRM, vagy egyéb rendszerrel.
  • Ha mobil eszközeit (PDA, adatgyűjtő terminál, okostelefon, vonalkódolvasó, stb.) szeretné bevonni az üzleti folyamataiba

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!