Nagyobb térképre váltás

 

COMMIT Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.
2030 Érd, Balatoni út 53.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 20 436-2957
+36 20 467-9822

 

A Commit Kft. megközelítése:

Budapest felől, a 7-es úton: Érdre beérve, az 1. lámpás kereszteződésnél (az Osváth cukrászdánál és a kínai étteremnél) tovább egyenesen, rögtön utána az ék alakú kereszteződésnél tovább a főúton enyhén balra. Kb. 100 méter távolságra, a Pataki cukrászda után, a kaszinó-játékterem szomszédságában, jobboldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.

Az M7 autópálya felől: Érd lejáratnál kell letérni, be kell menni egészen Érd központig. Ott a körforgalomban balra fordulva tovább hajtani Budapest felé, és a 6-os és 7-es út út szétválásánál a körforgalomból a 7-es úton kell tovább haladni, Budapest felé. A két vasúti felüljárót elhagyva, a második után kb. 300 méterrel, baloldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.

Érd központ felől a 7-es úton, 6-os úton, M6 autópályán: Érd központ közelében, a 6-os és 7-es út szétválásánál a körforgalomból a 7-es úton kell tovább haladni, Budapest felé. A két vasúti felüljárót elhagyva, a második után kb. 300 méterrel, baloldalt a Balatoni út 53. szám a Commit Kft. épülete.