Mottó:

Szeretné ha munkatársai informatikai szakmai tudása gazdagabb legyen? Szeretné a munkatársaiban rejlő tudástartalékot jobban kiaknázni? Szeretne biztos lenni, abban, hogy amit munkatársai végeznek, azokat megfontoltan, magabiztosan végzik?

 

Keresse meg cégünket, képzésekkel, tréningekkel segítik Önöket a fentiek megvalósításában. Az Önök telephelyén is történhet a képzés. Ezzel elérhetőbbé válik a partnereink szervezett működése, nagyobb profitra nyíló lehetőségeket tárunk ügyfeleink elé, hiszen nemcsak munkaerőt, hanem időt is megtakaríthatnak, és ezáltal felgyorsítható a cég mindennapos ügyintézése, illetve a cég vezetői előre prognosztizálhatnak a cég sorsát illetően.

 

Cégünk informatikai vállalkozás, a szoftvervilág legtöbb területén ismeretekkel rendelkezünk. Munkatársaink képzett, diplomás szakemberek, akik az oktatások, betanítások területén rengeteg tapasztalattal, és az ilyen esetben nem elhanyagolható türelemmel rendelkeznek.

 

Cégünk elsősorban a vállalati oktatásra specializálódott, de igény esetén egyedi oktatásokat is vállalunk.

Igénybe vehetik szolgáltatásainkat egy-egy adott általános irodai program (pl. Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint), OpenOffice, LibreOfice), vagy valamilyen speciális szoftver használatához is (levelezés, internetes ismeretek, adatbázis-kezelők, stb.). A tréningeket alapfokon, közép-, és felsőfokon tudjuk végezni, nem akkreditált módon.

 

Amennyiben olyan képzésre van szüksége, melyet esetleg kínálatunkban jelenleg még nem talál, kérjük jelezze felénk és munkatársaink segítségükre lesznek a tanfolyam, tréning legrugalmasabb megvalósításában.

 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a betanításaink eredményesek, sőt a megvásárolt programok továbbfejlesztését követően új oktatásra való igényt jeleznek felénk az érintett cégek menedzserei.

 

Részletesebb tájékoztatásért vagy megrendelésért Elérhetőségeink valamelyikén keressen meg minket, és örömmel állunk rendelkezésére!