Támogatja:  Jooble logo small

 

Keresünk új munkatársakat a következő területeken:

 

Software értékesítő - közreműködő partner

Keresünk software értékesítő közreműködő partnert, aki üzletszerzésben közreműködéssel értékesítési jutalékban részesül - ami alkalmanként többszázezer Ft is lehet!

Termékünk egy hazai fejlesztésű, integrált vállalatirányítási (ERP) szoftverrendszer, amely kifejezetten erős és egyedülálló megoldásokat nyújt a termelésirányítás, készletgazdálkodás, kereskedelem, logisztika, projektmenedzsment, pénzügy, főkönyv, vezetői információk, szerviz, és még számos egyéb területen. Valamint a piacon különleges módon olyan nyílt megoldásokkal rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználó cég is végrehajthat házon belül átalakításokat, fejlesztéseket a rendszerben, igény esetén.
Elsősorban termelő, gyártó, kereskedelmi, nyomdai, szolgáltató, szervizes, bérbeadó, mezőgazdasági cégeknek ajánlott.

Hogy mindez miért könnyű és kényelmes pénzkereseti lehetőség?

Azért, mert az együttműködés többféle szinten is elképzelhető, melyek közül van, amelyik semmiféle erőfeszítéssel, képzéssel, elkötelezettséggel nem jár. Pusztán kapcsolatokból, ismeretségekből hozott üzleti lehetőségek többszázezer Ft-os jutalékokat hozhatnak - gyakorlatilag 0 befektetéssel!

Az együttműködési lehetőségek szintjei az alábbiak:

 1. Software értékesítő - Lead-eket, potenciális ügyfeleket szállít, akik az ERP rendszer iránt érdeklődő, egy ilyen szoftver bevezetését tervező vállalatok. A sales-es munkát, az ügyfél meggyőzését, szerződéskötést és a projekt megvalósítását cégünk végzi. A software értékesítő a szerződött ügyfelek után jutalékot kap.
  Cégünk díjmentesen biztosítja az ERP rendszerrel kapcsolatos tudnivalók, ismeretek átadását a software értékesítőnek.

 2. Viszonteladó partner - Potenciális ügyfeleket szállít, akik az ERP rendszer iránt érdeklődő, egy ilyen szoftver bevezetését tervező vállalatok. A sales-es munkát, az ügyfél meggyőzését a viszonteladó partner végzi el, a szerződéskötés és a projekt megvalósítás cégünk feladata. A viszonteladó partner, aki a sales-es munkát is elvégezte, ezáltal "szerződésre kész" ügyfeleket tud szállítani, a szerződött ügyfelek után magasabb jutalékot kap, amelyek alkalmanként millió Ft-os nagyságrendűek is lehetnek!
  Cégünk díjmentesen biztosítja a sikeres sales-es munkához szükséges tudnivalók, ismeretek átadását az ERP rendszerrel kapcsolatban a viszonteladó partnernek.

 3. Stratégiai partner - Nem csak az ügyfélszerzést, hanem a szerződéskötést, a szoftverrendszer bevezetési munkáját és szükség esetén az éles működés hosszú távú support szolgáltatását is ellátja. A stratégiai partner itt olyan csapatot jelent, ahol jelen van a szaktudás a vállalati folyamatok szervezéséről és a legfontosabb szakterületek alapismereteiről (legalább a termelés, készlet-kereskedelem, pénzügy-könyvelés területein. Ahol programozói tudás is jelen van, az különösen előnyös). Önállóan végrehajtott projektek esetén a stratégiai partner magas jutalékot kap a szerződött ügyfelek után, az ügyfél által fizetett bevezetési munkadíj is őt illeti. Mindezek általában több millió Ft-os bevételek. A support díj (ami általában havi átalánydíj) pedig hosszú távú fix bevételt jelenthet számára.
  Cégünk díjmentesen biztosítja a képzést a rendszer moduljairól, funkcióiról a stratégiai partner csapatának.

Együttműködő partnereinket nem csak az országhatáron belül, hanem a környező országokban is keressük, mert szoftverrendszerünk tetszőleges nyelvi fordításra felkészült, az üzleti folyamatokat pedig idegen nyelvi és jogszabályi környezetben is képes színvonalasan lekezelni.

 

 

ERP Konzulens

Ha rendelkezel tapasztalatokkal a vállalati folyamatok területén, és izgalmas, kihívásokkal teli, nem sablonos munkákat szeretnél, akkor a munkahelyed nálunk található. Cégünk vállalatirányítási szoftver fejlesztésével, értékesítésével, bevezetésével, támogatásával foglalkozik, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, valamint az ehhez kapcsolódó vállalatirányítási szoftver bevezetése területén. A "családbarát munkahely" minősítést többször elnyert cégünkben hosszú távra tervezhetsz, minden nap fejlődhetsz, hiszen minden projekt változatos feladatokat generál, más és más tudású, felkészültségű emberekkel találkozhatsz, kommunikálhatsz ügyfél oldalon.

Vállalatirányítási rendszerünk bevezetéséhez, karbantartásához keresünk felsőfokú végzettségű munkatársat gyártás, készletgazdálkodás VAGY pénzügy, számvitel területre.

Elvárások:

 • Vállalati folyamatok ismerete
 • ERP vagy más ügyviteli szoftver bevezetési, projektvezetői tapasztalat
 • Tapasztalat egyes területeken (termelés, vagy kereskedelem, vagy készletgazdálkodás, vagy pénzügy, számvitel)
 • Gazdasági vagy informatikai felsőfokú végzettség
 • Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség
 • Ügyfél-orientált gondolkodásmód
 • Szorgalom, precízség
 • Idegen (lehetőleg angol) nyelv ismerete
 • B kategóriás jogosítvány
 • Adatbázis, vagy programozási ismeretek komoly előnyt jelentenek!

Feladatkör:

 • Rendszerbevezetési projektek menedzselése, projektmenedzsment
 • Cégfelmérés, ügyfél elvárások menedzselése
 • Rendszer-paraméterezés, folyamatok modellezése, koordinálása
 • Oktatás, személyes-, vagy távoli kapcsolattartás meglévő ügyfelek felhasználóival
 • Projektek, megvalósítások dokumentálása, adminisztrálása

A munkavégzés helye: Érd

Ha felkeltették érdeklődésedet a fentiek, szakmai önéletrajzoddal (amely a fényképedet, fizetési igényedet tartalmazza) a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen jelentkezz.

 

 

Szoftverfejlesztő

Ha programozói tudással rendelkezel, mozgatórúgója lehetsz a magyar piacon lévő legrugalmasabb, saját fejlesztésű ERP szoftverrendszer fejlesztésének, megújításának. Ha izgalmas, kihívásokkal teli, nem sablonos munkákat szeretnél, akkor a munkahelyed nálunk található. Saját fejlesztői környezet, saját programnyelv, komplett megoldások a vállalati folyamatok területén. Cégünk vállalatirányítási szoftver fejlesztésével, értékesítésével, bevezetésével, támogatásával foglalkozik, több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, valamint az ehhez kapcsolódó vállalatirányítási szoftver bevezetése területén. A "családbarát munkahely" minősítést többször elnyert cégünkben hosszú távra tervezhetsz, minden nap fejlődhetsz, hiszen minden projekt változatos feladatokat generál, más és más megoldandó problémákkal találkozhatsz..

Vállalatirányítási rendszerünk fejlesztéséhez, továbbfejlesztéséhez, megújításához keresünk felsőfokú végzettségű fejlesztő munkatársat.

Elvárások:

 • Adatbázis-kezelési ismeretek (MS SQL)
 • Programozási tapasztalatok ERP, adatbázis-kezelési területeken
 • Delphi és/vagy web-es fejlesztőeszközök ismerete
 • Repository-n alapuló verziókövetéses eszközök használatának ismerete
 • Ticketing és workflow rendszer használatának ismerete
 • Kiváló problémamegoldó képesség önállóan, team-munkában
 • Ügyfél-orientált gondolkodásmód
 • Szorgalom, precízség
 • Idegen (lehetőleg angol) nyelv ismerete
 • B kategóriás jogosítvány

Feladatkör:

 • ERP rendszer fejlesztése, karbantartása
 • Rendszerbevezetési projektek menedzselése, projekt feladatok megoldása, tesztelése, dokumentálása
 • Rendszergazda oktatás
 • Tesztelőkkel, konzulensekkel kapcsolattartás
 • Személyes-, vagy távoli kapcsolattartás meglévő ügyfelek felhasználóival

A munkavégzés helye: Érd

Ha felkeltették érdeklődésedet a fentiek, szakmai önéletrajzoddal (amely a fényképedet, fizetési igényedet tartalmazza) a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen jelentkezz.